top of page
Zoeken

Het Natuurlijke Kraampakket van Dalalou

Bijgewerkt op: 7 nov. 2023


Het kraampakket is een verzameling van producten die zowel jou als je baby ondersteunen tijdens de bevalling maar ook daarna. Het kraampakket van Dalalou richt zich op het gebruik van natuurlijke en duurzame producten. In mijn ogen de beste start voor jou en je baby!


Sinds mijn eerste zwangerschap maak ik veel bewustere keuzes. Onder andere doordat ik erachter kwam dat veel baby- en moederproducten schadelijke chemicaliën zoals parabenen, sulfaten, ftalaten en kunstmatige geurstoffen bevat. Deze stoffen kunnen in verband worden gebracht met gezondheidsproblemen, waaronder hormoonverstoring, allergieën, ademhalingsproblemen en huidirritatie. Dit wil je toch niet op je kwetsbare baby smeren?! Daarnaast is het reguliere kraampakket een wit / steriel pakket waardoor je het gevoel kan krijgen dat de bevalling een heel medische aan gelegenheid is. Het pakket van Dalalou daarintegen oogt heel zacht en vriendelijk. Waardoor je gevoel gelijk anders is.


Het kraampakket is samengesteld met zorgvuldig geselecteerde natuurlijke producten. Het biedt verschillende producten die op verantwoorde wijze zijn vervaardigd met respect voor de natuur en de gezondheid van moeder en kind. Benieuwd naar wat er in het kraampakket zit? Dat lees je hier op de website van Dalalou!


Naast de standaard kraampaketten hebben ze ook een "Vegan" kraampakket waarbij je magnesiumvlokken ontvang voor bijvoorbeeld een voetenbad. Het "Luxe Vegan" waarbij je een potje Puur & Vet en bambo/hennep zoogcompressen ontvangt. Een Luxe kraampakket bevat extra’s zoals postpartum-kruiden, moederkruiden, een wollen romper en wasbare zoogcompressen. Ook zijn er Natuurlijke kraampakketten speciaal voor als je een Tweeling verwacht! Dat is toch te leuk en ontzettend fijn? Een kraampakket waarbij gedacht wordt aan het herstel van moeder en kind. Een kraampakket dat meedenkt met moeder en kind en zorgt voor een zachte landing en rustige start!


Wij gebruiken 6 weken na de bevalling nog steeds de fijne producten uit het kraampakket. Zoals het wolvlies & kamille-olie tegen de krampjes van Mees. Ook gebruik ik met heel veel plezier de heilwol. Dit is een 100% natuurlijk geneesmiddel! Heilwol zorgt ervoor dat geïrriteerde, gevoelige of ontstoken huid kan blijven ademen en niet wordt afgesloten! Bij tepelkloven leg ik een beetje wol in m'n bh. Bij luieruitslag leg ik een plukje wol tussen de billetjes en de luier.


Gebruik de code BAARBAMAMA voor korting tijdens je aankoop!2 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page